Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Nouvelle interface
Article dans une revue

Relationship between rat liver microsomal Δ6 and Δ5 desaturase activities and fatty acid composition: comparative effects of coconut and salmon oils during protein restriction

Liste complète des métadonnées

https://hal-univ-lemans.archives-ouvertes.fr/hal-02303584
Contributeur : Lionel Ulmann Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : mercredi 2 octobre 2019 - 14:12:11
Dernière modification le : dimanche 26 juin 2022 - 01:15:58

Lien texte intégral

Identifiants

Citation

Lionel Ulmann, Mahmoud Bouziane, Virginie Mimouni, Jacques Belleville, Jean Pierre Poisson. Relationship between rat liver microsomal Δ6 and Δ5 desaturase activities and fatty acid composition: comparative effects of coconut and salmon oils during protein restriction. The Journal of Nutritional Biochemistry, 1992, 3 (4), pp.188-193. ⟨10.1016/0955-2863(92)90115-Y⟩. ⟨hal-02303584⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

31