Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Relationship between rat liver microsomal Δ6 and Δ5 desaturase activities and fatty acid composition: comparative effects of coconut and salmon oils during protein restriction

Liste complète des métadonnées

https://hal-univ-lemans.archives-ouvertes.fr/hal-02303584
Contributeur : Lionel Ulmann Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : mercredi 2 octobre 2019 - 14:12:11
Dernière modification le : dimanche 26 juin 2022 - 01:15:58

Lien texte intégral

Identifiants

Collections

Citation

Lionel Ulmann, Mahmoud Bouziane, Virginie Mimouni, Jacques Belleville, Jean Pierre Poisson. Relationship between rat liver microsomal Δ6 and Δ5 desaturase activities and fatty acid composition: comparative effects of coconut and salmon oils during protein restriction. The Journal of Nutritional Biochemistry, Elsevier, 1992, 3 (4), pp.188-193. ⟨10.1016/0955-2863(92)90115-Y⟩. ⟨hal-02303584⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

27